Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:20:05

Спецбатальйон "Чернігів" відзначає річницю створення

16.04.2015   16:05

У святкуванні річниці створення батальйону міліції особливого призначення «Чернігів» взяв участь перший заступник Голови Верховної Ради України Андрій Парубій.

Привітати бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» УМВС в Чернігівській області зі святом прибули представники влади, Народні депутати, друзі і побратими спецпризначенців.

Чернігівці з повагою зустріли почесного гостя, який стояв біля витоків створення спецбатальйону «Чернігів», першого заступника Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Виступаючи перед зібранням, Андрій Володимирович підкреслив, що історія батальйону «Чернігів» - це історія України. Його ядро становлять хлопці, які стояли за правду на Майдані. Коли ж виникла зовнішня загроза українській державності, вони вдягли однострої і поїхали боронити наші рубежі. Нині батальйон «Чернігів» боронить в Станиці Луганській одну з найнебезпечніших ділянок.

Андрій Парубій виконав почесну місію – вручив ряду бійців грамоти і відзнаки Верховної Ради України та цінні подарунки.

В урочистостях з нагоди річниці створення батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення «Чернігів» також взяли участь екс-заступник Міністра внутрішніх справ Микола Величкович, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Голова Чернігівської обласної Ради Микола Звєрєв, начальник УМВС в Чернігівській області Едуард Альохін.

В ході офіційної частини спецпризначенці також отримали з рук колишнього комбата, а нині заступника начальника Управління МВС в Чернігівській області Романа Пицківа відомчі відзнаки, грошові винагороди та чергові спеціальні звання.

Також отримали заохочення чернігівці і від Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини