Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:06:00

Чернігівській міській лікарні № 1 нагально потрібні ліки

16.04.2015   08:06

Чернігівська міська лікарня № 1 намагалась закупити ліки (160 найменувань), як повідомляє «Вісник державних закупівель».

Конкурсним комітетом лікарні 18.03.2015 були оголошені відкриті торги за скороченою процедурою. Лікарня зазначила наступну причину впровадження скороченої процедури проведення тендеру: «До складу лікарні входять: відділення інтенсивної терапії, кардіологічне відділення, пульмонологічне відділення, отоларингологічне відділення, неврологічне відділення, які надають невідкладну медичну допомогу хворим міста. Лікарські засоби застосовуються для невідкладної медичної допомоги, профілактики, діагностики та лікування захворювань людей або змін стану та функцій організму.

Понад 80% лікарської допомоги, що надається на сьогодні в Чернігівській міській лікарні № 1 Чернігівської міської ради, становить медикаментозна терапія». Міська лікарня №1 намагалась закупити необхідні ліки ще у березні місяці, однак конкурсна пропозиція поступила лише  від ТОВ «БАДМ-Б» і, відповідно до законодавства, конкурсний комітет 06.03.2015 прийняв рішення відмінити торги.

У зв’язку з цим у лікарні виникла нагальна потреба в закупівлі лікарських засобів для надання невідкладної медичної допомоги, профілактики, діагностики та лікування захворювань людей. Тому, для проведення процедури закупівлі ліків, лікарня скоротила термін подання пропозицій конкурсних торгів до 10 робочих днів. Розкриття конкурсних пропозицій відбулось 03.04.2015.

Однак, лікарня в черговий раз була змушена відмінити торги, оскільки на участь у конкурсі не було подано жодної пропозиції. Лікувальний заклад планував витратити на закупівлю ліків 500 000 грн.

З початку року лікарня 4 рази оголошувала про тендерні закупівлі. З яких 2 виявились вдалими. Були закуплені наркотичні та психотропні препарати на загальну суму 1 465 502,6 грн. та засоби дезінфекції – 189 495 грн.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.