Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:58:56

Міліція Чернігівщини вдосконалює вогневу підготовку

15.04.2015   07:42Агенцiя

На військовому полігоні працівники міліції міських та районних відділів внутрішніх справ Чернігівщини проводять стрільби з автоматичної зброї та гранатометів.

Враховуючи стан проведення АТО на Сході та відповідно до вимог Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, з особовим складом підрозділів та служб УМВС в Чернігівській області проводяться практичні заняття.

Правоохоронці відпрацьовують тактику дій під час несення служби на блокпостах, в умовах наступу та оборони, вдосконалюють навички затримання озброєного злочинця.

Також з правоохоронцями проводяться навчальні стрільби з табельної вогнепальної та автоматичної зброї, гранатометів та застосування ручних гранат.

Співробітниками сектору професійної підготовки працівників органів внутрішніх справ УМВС України в Чернігівській області був підготовлений план проведення теоретичних та практичних занять з урахуванням вимог МВС та виконання завдань працівниками міліції в зоні проведення АТО.

Завдяки добре налагодженій співпраці МВС, міністерства оборони та відповідних служб обох відомств на місцях, міліціонери Чернігівщини мають змогу використовувати стрільбища та полігони Збройних Сил України, що розташовані на території області. А спеціалісти з вогневої підготовки ЗСУ надають всебічну допомогу та консультації з належної підготовки працівників внутрішніх справ області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини