Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:11:36

Проведено захід "Здоров’я людини - багатство країни"

06.04.2015   11:12Агенцiя

Вже вдруге в історії за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та за підтримки Організації Об’єднаних Націй 6 квітня по всьому світу відзначатимуть Міжнародний день спорту заради розвитку та миру.

До цієї дати на базі Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту був організований та проведений спортивно-виховний захід «Здоров’я людини - багатство країни». Святкування пройшло за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України.

Гостями заходу були: Ніна Лемеш – відповідальний секретар обласного осередку НОК України, ЗМС України з біатлону; Олег Проценко – чемпіон Європи, призер чемпіонатів світу з веслування на човнах «Дракон»; Євген Сивенко – майстер спорту України з метання диску, чемпіон України серед молоді, випускник ліцею.
Свято проходило в актовому залі, де забралися: керівництво ліцею, учні, вихователі, викладачі, глядачі та гості. Одними з учасників заходу стали медпрацівники навчального закладу, які вияснили, що значить здоров’я, а також нагадали народні приказки та прислів’я про здоров’я. Танці зі стрічками, спортивні танці, розіграш комічної сценки під назвою «У кафе», розповіді віршів та виконання пісень «Україна – це Я» - програма заходу була дуже насиченою.

Найкращі спортсмени ліцею з міні-футболу, боксу, волейболу, гирьового спорту, рукопашного бою продемонстрували показові виступи своїх видів спорту, але «родзинкою» заходу став виступ викладача фізичної культури ліцею, дворазового призера кубку та чемпіонату України з паурліфтингу Євгенія Аніщенка, який продемонстрував силу м’яз, згинаючи та забиваючи в дерево десятисантиметрові цвяхи.
 
Відповідальний секретар Чернігівського обласного осередку НОК України Ніна Лемеш привітала всіх присутніх зі святом спорту та подарувала ліцею книги на олімпійську тематику та спортивний інвентар.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини