Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:00:25

Міський голова: рішення суду є справедливим

26.03.2015   09:44

У Чернігові суд не задовольнив клопотання прокуратури області про відсторонення від посади терміном на два місяці міського голову Олександра Соколова.

Відповідне рішення ухвалив суддя Новозаводського районного суду міста Олексій Падалюка. За словами судді, суду не надано вагомих доказів щодо перешкоджання слідству з боку міського голови. Крім того, відсторонення керівника обласного центру від посади матиме негативні наслідки для громади, тому прийнято ухвалу відмовити у задоволенні клопотання прокуратури про відсторонення міського голови від займаної посади.

Міський голова назвав рішення суду об'єктивним і справедливим. Адже було заслухано доводи обох сторін, свідків та прийнято відповідне рішення.

"Будемо продовжувати працювати", - прокоментував рішення О.Соколов.

У процесі судового засідання він зазначив, що спроба відсторонити міського голову від посади – це намагання дестабілізувати ситуацію у місті, яке живе в нормальному режимі, виконує усі поставлені президентом, урядом, облдержадміністрацією завдання.

Крім того, О.Соколов заявив, що не перешкоджав проведенню слідства, тим паче, що воно триває вже майже рік.

"Рік не заважав, а коли слідство завершується, став заважати", - зауважив він.

Після завершення суду О.Соколов відвідав прокуратуру за відповідним викликом. Там йому вручено повідомлення про завершення досудового розслідування, в якому він є підозрюваним. Також повідомлено про можливість ознайомлення з відкритими матеріалами кримінального провадження.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини