Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:46:00

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.03.2015   10:37Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 20 березня по 08 годину 21 березня 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 25 пожеж, з яких 15 в житловому секторі, 9 в екологічних природних системах та 1 інша. Загинула 1 людина.
 
Описи деяких пожеж:
 
1. Пожежа сухої трави Ріпкинський район, біля с. Мохначі Об 11 год. 10 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
2. Пожежа Чернігівський район, СТ "Росинка" О 12 год. 34 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено будівлю. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Власник та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 15 000 грн.
 
3. Пожежа сухої трави Щорський район, біля с. Кучинівка О 13 год. 20 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
4. Пожежа в житловому секторі Новгород-Сіверський район, с. Дігтярівка О 13 год. 50 хв. сталася пожежа безгосподарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 20 кв.м, пошкоджено стіни. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено. Врятовано матеріальних цінностей на суму 250 000 грн.
 
5. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Андріївка О 14 год. 20 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
6. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Кобижча О 14 год. 25 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни на площі 3 кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 2 000 грн. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.
 
7. Пожежа сухої трави Талалаївський район, біля с. Обухове О 15 год. 31 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
8. Пожежа сухої трави м. Ніжин, вул. Сівкова О 15 год. 35 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
9. Пожежа сухої трави Щорський район, біля с. Петрівка О 15 год. 54 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
10. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Красне О 16 год. 49 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено будівлю. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 2 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 30 000 грн. Біля присадибної ділянки, на відкритій території, було виявлено тіло гр. П., 1949 р.н.
 
11. Пожежа сухої трави м. Ніжин, вул. Прилуцька О 16 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
12. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля с. Халявин О 20 год. 10 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.


Виявлення та знищення ВНП:
 
20.03.2015 року о 14 год. 10 хв. групою розмінування 8 навчального центру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України у Чернігівській області було знищено 44 мінометні міни калібром 50 мм, 3 мінометні міни калібром 82 мм та 40 підривників часів Великої Вітчизняної війни, які були виявлені 19 та 20 березня 2015 року на 14-му км залізничного перегону Часниківка - Доч, Бахмацького району, Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.