Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:44:10

Чернігівські оперативники за добу розкрили тяжкий злочин

11.03.2015   07:59

В одному з чернігівських помешкань під час пиятики чоловік наніс господарю декілька ножових поранень, після чого втік.

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, вчора до чергової частини надійшло повідомлення від персоналу міської лікарні, що до приймального відділення доставлено 46-річного чоловіка з колото-різаним пораненням живота. Пацієнта прооперували та помістили до реанімації.

В ході подальшої перевірки працівниками міліції було встановлено, що того дня у потерпілого вдома було багато відвідувачів. І сам чоловік, і його знайомі вели асоціальний спосіб життя та зловживали спиртними напоями.

Що стало причиною конфлікту між господарем та його знайомим не змогли пояснити ні потерпілий, ні його кривдник. Того дня спиртного було випито чимало. В квартиру забіг знайомий, дістав з кишені ніж та почав штирхати ним в господаря.

Спочатку порізав обличчя, потім встромив ніж у живіт. Коли ж поранений впав на підлогу, нападник забрав ніж і побіг на вулицю. Правоохоронцям знадобилася доба аби встановити особу нападника і затримати його.

Володимир Рапута повідомив, що інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України нападник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини