Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:02:43

Прокуратурою доведено в суді наявність підстав для обрання посадовцю запобіжного заходу та відсторонення його від посади на час розслідування

10.03.2015   15:01

Прокуратура відстояла інтереси держави, довівши в суді наявність підстав для застосування особистого зобов’язання та для відсторонення від посади службової особи — керівника структурного підрозділу міськради, підозрюваного в незаконному перешкоджанні мирним акціям протесту.

У п’ятницю, 6 березня, Новозаводський районний суд м. Чернігова, підтримавши клопотання прокурора, виніс відповідну ухвалу.

Наразі слідчим відділом прокуратури Чернігівської області суттєво активізовано досудове розслідування кримінального провадження щодо незаконного перешкоджання мирним акціям протесту. На даний час пред’явлено підозру ряду осіб — зокрема, високопосадовцям.

Прокуратура, як і гарантувала, доводить реальними діями розслідування до логічного і законного завершення. Проводяться слідчі дії, спрямовані на викриття причетності до організації, а також проведення такого перешкоджання високопосадовців органів державної влади і правоохоронних органів.

Про результати розслідування обов’язково буде проінформовано громадськість.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини