Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:48:21

Відносно одного з керівників комунальних підприємств складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення

07.03.2015   16:20

Ніжинською міжрайонною прокуратурою відносно одного з керівників комунальних підприємств складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів).

хабар

хабар

Вчинене правопорушення полягає в тому, що особа, відносно якої складено протокол, являючись керівником комунального підприємства, усупереч ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», при прийнятті рішень про преміювання підпорядкованих працівників здійснювала виплати грошових винагород своїй дочці, а також особі, з якою вони спільно проживають та пов’язані спільним побутом, не повідомивши безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів, що полягає в суперечності між службовими повноваженнями керівника підприємства та майновими інтересами близьких осіб.

Винній особі загрожує штраф у розмірі від 170 до 2550 гривень, а також звільнення з займаної посади та стягнення грошових коштів у розмірі, що відповідає неправомірно виплаченій близьким особам грошовій винагороді, яка загалом складає близько 7,5 тис. грн.

Справа за складеним протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення буде розглядатися Ніжинським міськрайонним судом Чернігівської області.

Судовий розгляд є гласним та відкритим.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.