Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:33:12

Новенький санітарний автомобіль до свята для Чернігівської районної лікарні

06.03.2015   15:46

Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман завітав до Чернігівської районної лікарні, щоб привітати представниць прекрасної статі зі святом. Адже у медичній галузі району працює більшість жінок. Щодня вони турбуються про здоров’я людей, творять добро не через службовий обов’язок, а за велінням совісті та покликом серця.

В урочистому заході з нагоди свята взяли участь начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Гармаш, в.о. голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол, сільські та селищні голови.

Вітаючи жінок зі святом, Сергій Журман підкреслив: — Ми, чоловіки низько вклоняємось перед жінками, за їх мудрість, працьовитість і подвиг, який вони здійснюють — дарують життя. Мудрість і талановитість, поєднана з жіночністю і красою це прототип сучасної української жінки.

Очільник області з приємністю відзначив, що 12 сільських та селищних рад Чернігівського району зібрали кошти на новий санітарний автомобіль. Обласна державна адміністрація у свою чергу посприяла у проведенні цих коштів через Держказначейство.

— Я переконаний у тому, що цей автомобіль буде доброю допомогою для лікувального закладу і збереження життя наших громадян, — наголосив Сергій Журман та разом із головою Іванівської сільської ради Оленою Швидкою вручили ключі від автомобіля головному лікарю центральної районної лікарні Дмитру Руденку.

За сумлінну, багаторічну працю та з нагоди свята кращім співробітникам Чернігівської районної лікарні були вручені відзнаки Управління охорони здоров’я облдержадміністрації, райдержадміністрації та райради.

По завершенню урочистої частини, біля новенького санітарного автомобіля, що стояв на подвір’ї лікарні, виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації вручив водіям номерні знаки та оглянув транспортний засіб.

Користуючись нагодою, Сергій Журман ознайомився з роботою пологового відділення районної лікарні та привітав з народженням сина молоду маму із с. Брусилів. Він побажав, щоб малюк зростав здоровий і радував батьків.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.