Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:45:23

Прокуратура відстояла законне та справедливе покарання для вбивці двох людей — у виді довічного позбавлення волі

06.03.2015   09:29

Прокуратура довела в суді вину особи у вбивстві в жовтні минулого року двох людей у с. Вертіївка Ніжинського району.

Наведеними в суді доказами (висновками експертиз, показами свідків, іншими матеріалами справи) підтверджено, що саме цей чоловік, який раніше вже відбув покарання за умисне вбивство, у ході сварки в домі свого односельця умисно став спричиняти господарю та його гостю удари руками і ногами в область голови.

Множинні удари ногою по голові кожному з них він продовжував наносити навіть тоді, коли його жертви вже лежали на підлозі і не подавали ознак життя.

Від отриманих тілесних ушкоджень обидва чоловіки померли на місці події.

Дії обвинуваченого слідством і судом кваліфіковані за п. 1, 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне протиправне заподіяння смерті двом особам, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство).

Погодившись з думкою державного обвинувача, колегія суддів Ніжинського міськрайонного суду сьогодні, 5 березня, визнала підсудного винним та призначила йому покарання у виді довічного позбавлення волі.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.