Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 04:42:06

Затримана жінка, яка тяжко травмувала залицяльника

05.03.2015   14:56

Працівники Щорського райвідділу міліції знайшли тяжко травмованого чоловіка в помешканні раніше судимої жінки. Чаркування між гостем і господинею закінчилося різаними ранами передпліч та ампутацією статевого органу. Коли на цілий день зник з дому житель одного з сіл Щорського району, родичі забили на сполох та звернулися до чергової частини.

Слідчо-оперативна група за інформацією місцевих жителів встановила місце перебування чоловіка. Як з'ясувалося, той пішов розпивати алкогольні напої до садиби самотньої раніше судимої жінки. В ході чаркування між гостем і господинею виникла сварка. Жінка лезом завдала гостю різаних ран обох передпліч та ампутувала статевий орган.

Хазяйка помешкання навіть не намагалася надати першу допомогу потерпілому, через що той втратив багато крові. Тож коли міліціонери зайшли до хати, то з порогу побачили величезну калюжу крові. Правоохоронці викликали до потерпілого «швидку».

 Намагаючись уникнути відповідальності, жінка перед приходом міліції роздяглася і намагалася переконати правоохоронців, що захмелілий гість сексуально домагався її аби зґвалтувати, мовляв, це і стало причиною конфлікту. Та під тиском неспростовних доказів жінка зізналася що намагалася ввести правоохоронців в оману і дала правдиві свідчення.

Що сталося насправді встановить слідство. Господиня раніше вже мала конфлікт із законом та відбула 7-річне ув'язнення за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму співмешканцю.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відносно жінки відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини