Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:16:28

З допомогою громадськості міліція Чернігова затримала гаражного злодія

05.03.2015   08:21

Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ оперативно затримали злодія, який викрав інструментів більш ніж на 28 тисяч гривень.

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу УМВС в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, вчора оперативному черговому місцевий таксист повідомив, що він перевозив досить підозрілого клієнта з багажем.

Машину клієнт «спіймав» на дорозі і перевозив ретельно запакований вантаж з гаражного кооперативу.

Правоохоронці почали перевіряти інформацію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу та працівники карного розшуку. Оперативники знайшли гараж, звідки пасажир вивозив речі та встановили його власника. Той навіть не здогадувався, що його обікрали.

Злодій прихопив із собою набори ключів, інструменти, лещата й свердлильний верстат. Власник оцінив свої збитки в понад 28 тисяч гривень.

Зі слів таксиста міліціонери склали фоторобот зловмисника. При перевірці підоблікового елементу і раніше судимих осіб було встановлено й особу крадія. Ним виявися 40-річний чернігівець, який вже був раніше судимий за крадіжки та пограбування та відбув дев'ять років за гратами. Коли правоохоронці прийшли до чоловіка додому, той навіть не встиг розпакувати викрадені речі. Їх повернули власнику.

Як зазначив Володимир Рапута, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Співробітники міліції перевіряють крадія на причетність до аналогічних злочинів. Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.