Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:50:26

Міліція затримала групу зловмисників, які обікрали цукрозавод

26.02.2015   09:22

Співробітники Носівського райвідділу УМВС в Чернігівській області встановили особи злодіїв, які обікрали потужний цукровий завод.

Як повідомив начальник Носівського райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції В'ячеслав Пономаренко, до чергової частини надійшла заява від директора цукрового підприємства, що невідомі особи розукомплектували відстійник, викравши з нього металеві конструкції - засувки з корпусом, труби та металевий майданчик з перилами.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група райвідділу на чолі з керівництвом. До роботи з розкриття крадіжки були залучені дільничні інспектори міліції та оперативники карного розшуку районної міліції.

Міліціонери почали копітку роботу - відвідали металоприймальні пункти, взяли на контроль осіб, раніше засуджених за крадіжки, перевірили асоціальний та піднаглядовий контингент.   

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці вийшли на чотирьох місцевих парубків, які гуртом і здійснили крадіжку металоконструкцій з цукрового заводу. Молодики у скоєному зізналися та дали правдиві свідчення. У них вилучено викрадене майно, яке повернуто власнику.

Як зазначив начальник Носівського РВ УМВС підполковник міліції В'ячеслав Пономаренко, наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, скоєна групою осіб), що передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування. Молодики перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Носівщини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини