Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:43:27

Міліція затримала чоловіка, який під час п'яної сварки смертельно поранив свого приятеля

26.02.2015   07:54

Співробітники Борзнянського райвідділу УМВС в Чернігівській області затримали 28-річний чоловіка, який під час вживання спиртних напоїв на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин завдав своєму приятелю поранення стегна, від якого той невдовзі помер.

Як зазначив майор міліції Сергій Таран, до чергової частини надійшло повідомлення від фельдшера станції «швидкої медичної допомоги», що в одному з сіл району виявлено труп 37-річного місцевого жителя з ножовими пораненнями.

На місце пригоди одразу ж виїхали керівництво та слідчо-оперативна група райвідділу. У вказаному будинку було виявлено труп господаря. Провівши огляд місця події та фіксацію всіх речових доказів, правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 28-річний знайомий загиблого - приятель по чарці. Раніше він неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ст.178 Адміністративного кодексу України (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

Місцеві мешканці розповіли, що п'яні сварки спалахували між товаришами по чарці й раніше, часто закінчувалися бійками, але цього разу конфлікт для одного з його учасників завершився трагічно.

Під час затримання підозрюваний чинив спротив міліціонерам та намагався завдати їм тілесних ушкоджень, але був нейтралізований. Згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України молодик поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Під час спілкування з правоохоронцями він пояснив, що в ході сварки та п'яної бійки опинився на підлозі і, захищаючись, відмахнувся першим, що потрапило під руку - кухонним ножем. Удар прийшовся в стегно, але влучив у стегнову артерію і доки підозрюваний бігав до сусідів викликати «швидку», поранений помер.

Як зазначив начальник Корюківського райвідділу міліції Сергій Таран, наразі відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини