Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:40:31

Рятувальники знешкодили мінометну міну

24.02.2015   12:52

23 лютого о 09:25 у Бобровицькому районі до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що у с. Петрівка під час проведення земляних робіт місцевий житель знайшов схожий на боєприпас предмет.

За викликом одразу прибули рятувальники. Вони ідентифікували небезпечну знахідку як 120 мм мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни. Місце небезпечної знахідки негайно було огороджено та взято під охорону.

Піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення, які прибули на місце події, обстежили прилеглу територію, проте інших боєприпасів не виявили. За допомогою спецавтомобіля вони вивезли міну за межі населеного пункту і о 17:20 її знищили.

З цим рятувальники нагадують.
В разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками, не пересувайте та одразу припиніть будь-які роботи поблизу них. Про небезпечну знахідку негайно повідомте міліцію і пожежно-рятувальну службу по телефонам 101 та 102. За допомогою палиць, мотузки чи яскравої тканини огородіть місце знахідки. Не допускайте до нього людей, а тим більше дітей. Відведіть їх на відстань не менше 100 м. Дочекайтеся приїзду спеціальних служб, щоб точно вказати місце та обставини виявлення небезпечного предмета.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини