Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:26:27

Чернігівські міські електромережі очолив Олександр Кузнецов

11.02.2015   10:32

Чернігівські міські електромережі очолив Олександр КузнецовСьогодні Голова Правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач представив колективу Чернігівських міських електричних мереж нового керівника – Олександра Кузнецова.

Голова Правління подякував за роботу попередньому керівникові ЧнМЕМ Віктору Степанцю, який віднині працюватиме заступником директора та висловив надію, що його досвід роботи і надалі сприятиме розвитку міських електромереж.

Крім того Володимир Ткач запевнив працівників, що кадрові зміни, які сьогодні відбуваються в Товаристві, направлені на те, щоб змінити ситуацію на краще у взаємовідносинах зі споживачами, громадськістю та бізнесом.

В даний час підприємство націлене на підвищення надійності енергозабезпечення обласного центру та прискорення темпів реалізації інвестиційної програми в частині модернізації електромереж.


Довідка:
Олександр Васильович Кузнецов, 1971 року народження. Пройшов усі сходинки службової драбини від електромонтера Південного РЕМ Одеського підприємства електромереж (1989) , електромонтажника силових мереж та енергоустановок, майстра до технічного директора, а згодом директора ТОВ ЕК «Південні регіональні електромережі» (2005-2010), керівника Ровеньківського району електромереж Луганського енергетичного об‘єднання (2012-2013), керівника Західного РЕМ (2013-2015).
З 05 лютого 2015 року – директор Чернігівських міських електромереж ПАТ «Чернігівобленерго».

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини