Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:24:30

Микола Звєрєв взяв участь у роботі наглядової ради ПАТ "ПВК "Десна"

04.02.2015   10:31Агенцiя

3 лютого відбулося засідання наглядової ради ПАТ «Поліграфічно-видавничий комплекс «Десна», яке провів голова обласної ради Микола Звєрєв.

Відповідно до порядку денного, учасники засідання обговорили питання щодо скликання загальних зборів акціонерів товариства, визначилися з датою їх проведення.

Також члени наглядової ради затвердили порядок денний майбутніх загальних зборів акціонерів Товариства, визначили хід їх підготовки та склад реєстраційної комісії. На них планується обрати голову та секретаря зборів, лічильну комісію, затвердити регламент. Будуть також заслухані звіти наглядової ради, директора, ревізійної комісії товариства, затверджено річний звіт Товариства, а також розподілено прибуток за 2014 рік.

Микола Звєрєв, звертаючись до присутніх, зазначив, що організація видавничої справи потребує модернізації, оскільки цей ринок вимагає конкурентоспроможності. Керівник також акцентував увагу на перспективах розвитку поліграфічно-видавничого комплексу та проблемних питаннях, що вимагають вирішення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини