Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:42:57

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

03.02.2015   09:28Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 02 лютого по 08 годину 03 лютого 2015 року

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 4 пожежі, з яких 3 в житловому секторі та 1 на транспорті.

Описи деяких пожеж:

1. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Гасичівка О 14 год. 18 хв. сталася пожежа неексплуатуємого будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю. Причина - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється. Збиток відсутній. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Старий Білоус О 20 год. 17 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 5000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.


Виявлення та знищення ВНП:


02.02.2015 року о 10 год. 30 хв. на відкритій території, поблизу м. Бобровиця, було виявлено артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Великої Вітчизняної війни, який о 16 год. 50 хв. було знищено групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області.


Інші повідомлення:


Протягом доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 38 одиниць спеціальної техніки та 48 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини