Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:07:44

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

30.01.2015   09:36Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 29 січня по 08 годину 30 січня 2015 року

Пожежі: зареєстровано 7 пожеж, з яких 1 на об'єкті та 6 в житловому секторі. Загинула 1 та травмовано 1 людину.
 
1. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, смт Ладан, вул. Стадіонна 29.01.2015 року о 07 год. 40 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збиток - 20 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 2000 грн.
 
2. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, смт Седнів, вул. О. Казки О 09 год. 07 хв. в сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено майно, покрівлю та перекриття. Причина - недолік конструкції та виробництва електроустановок, коротке замикання електромережі. Збиток - 50 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 200 000 грн. та  господарку, яка внаслідок пожежі отримала опіки I-II ступенів.
 
3. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Мощенка О 18 год. 46 хв. сталася пожежа лазні. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збиток - 2000 грн.  Врятовано матеріальних цінностей на суму 15 000 грн.
 
4. Пожежа в житловому секторі Менський район, с. Чорногорці О 21 год. 45 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Власник, причина та збиток встановлюються. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучались. На місці пожежі виявлено тіло особи жіночої статі, яка встановлюється.
 
5. Пожежа на об'єкті Прилуцький район, с. Яблунівка, О 03 год. 20 хв. сталася пожежа будівлі магазину продовольчих товарів "Людмила". Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено торгівельне обладнання. Причина - підпал. Збиток та сума врятованого встановлюються.
 
6. Пожежа в житловому секторі Борзнянський район, с. Забілівщина О 05 год. 05 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття. Причина та збиток встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.
 
7. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Киїнка О 05 год. 48 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття. Причина, збиток та сума врятованого встановлюються.
 


Інші повідомлення:


Протягом доби роботи щодо забезпечення транспортного сполучення на автошляхах області не проводились. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.