Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:37:23

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

28.01.2015   10:05Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 27 січня по 08 годину 28 січня 2015 року

Пожежі: зареєстровано 4 пожежі, з яких 3 в житловому секторі та 1 на транспорті. Загинула 1 людина.
 
1. Пожежа в житловому секторі - Ніжинський район, с. Безуглівка - О 17 год. 30 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено майно, пошкоджено стіни. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збиток - 3 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 30 000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господаря 1949 р.н.
 
2. Пожежа в житловому секторі - м. Чернігів, вул. О. Кошового - О 20 год. 25 хв. сталася пожежа в сміттєпроводі 9-типоверхового житлового будинку, який перебуває на балансі КП "Новозаводське". Вогнем пошкоджено контейнер для сміття. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.
 
3. Пожежа в житловому секторі - м. Чернігів, вул. 1 Гвардійської Армії - О 21 год. 28 хв. сталася пожежа в сміттєпроводі 9-типоверхового житлового будинку, який перебуває на балансі КП "Новозаводське". Вогнем пошкоджено контейнер для сміття. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.
 
4. Пожежа на транспорті - Чернігівський район, біля  смт М. Коцюбинське - О 05 год. 05 хв. сталася пожежа автомобіля Volkswagen Passat. Вогнем знищено автомобіль. Власник, причина та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано до прибуття підрозділів ДСНС.
 
Інші повідомлення:
 
Протягом доби для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 41 одиниця спеціальної техніки та 63 працівника. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини