Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:59:44

Чернігівські перевізники допомагатимуть доставляти військовозобов’язаних до військових частин

27.01.2015   13:06Агенцiя

Такої домовленості досягнуто 26 січня під час наради, яку провів виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.

Витрати на пальне здійснюватимуться за Програмою покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, що дислокуються на території Чернігівської області, військовозобов'язаних, призваних за мобілізацією та добровольців, які беруть участь в антитерористичній операції на 2015 рік. Цю Програму затверджено на сесії обласної ради 23 січня.

Перевізники погодилися на мінімальну ставку оренди автотранспортних засобів, щоб компенсувати заробітну плату водіям та технічне обслуговування транспорту до і після рейсів.

Єдине питання, яке залишається неврегульованим – страхування автобусів та водіїв, яких згодом направлятимуть в зону проведення АТО.

В.о. голови облдержадміністрації наголосив, що залишає це питання у себе на особистому контролі, проте вирішувати його потрібно, перш за все, на державному рівні.

– Я дякую усім компаніям-перевізникам, які не залишаються осторонь від проблем військовослужбовців і готові надавати допомогу. Ми зі свого боку виконаємо усі попередні домовленості для того, щоб співпраця між облдержадміністрацією, військовим комісаріатом та перевізниками у питаннях забезпечення транспортом Збройних Сил України продовжувалася, - підкреслив Сергій. Журман.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини