Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 27 березня, 07:04:38

Виплачені органом місцевого самоврядування кошти відшкодує особа, яки вчинила ДТП

27.01.2015   07:51

З метою відшкодування збитків в розмірі 50 тис. грн, сплачених на виконання судового рішення Ріпкинською районною радою, прокурором заявлено позов до суду.

Саме таку суму органом місцевого самоврядування виплачено за рішенням суду батькам загиблого в дорожньо-транспортній пригоді за участю водія райради. Водій допустив порушення Правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Вина працівника райради повністю доведена матеріалами кримінальної справи.

Відповідно до ст. ст. 130, 132-134 КЗпП України, моральну шкоду, заподіяну працівником під час виконання трудових обов’язків, несе організація, з якою цей працівник перебуває у трудових відносинах, а останній відповідає перед нею в порядку регресу.

Останні новини Чернігівщини

29 березня в Чернігові завершується опалювальний сезон

29 березня в Чернігові завершується опалювальний сезон 12:50

Про це йшла мова під час загальноміської наради 26 березня. В п'ятницю, 29 березня, почнеться відключення опалення. Послуга гарячого водопостачання надаватиметься й надалі. В.о. міського голови Олександр Ломако подякував всім, хто доклав зусиль до проходження опалювального сезону 2023/2024 рр.

Чернігів продовжує співпрацю з GIZ. Підписано Меморандум, спрямований на посилення стійкості міста у сфері життєзабезпечення 12:06

Сьогодні, 25 березня, підписано Меморандум про взаєморозуміння між Чернігівською міською радою та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ). Громаду Чернігова представляв в.о. міського голови Олександр Ломако, а GIZ – директор проєкту «Посилення стійкості міст у сфері життєзабезпечення міських територіальних громад в Україні» Ерік Швайкхард.

«Не випалить душі…»: поетична творчість Ліни Ланської 11:26

23 березня у Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» відбулася творча зустріч з поетесою, громадською діячкою, лікаркою за фахом Ліною Ланською.

Перші десять родин ветеранів завершили активну фазу проєкту «Відновлення» 11:17

Учора перший набір проєкту «Відновлення», що є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», започаткованої першою леді України Оленою Зеленською, провів свою фінальну зустріч в такому форматі.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби 09:35

Співробітники Чернігівського районного управління поліції разом із колегами з управління авіації та поліції на воді та рибоохоронним патрулем виявили двох громадян, які поблизу села Прохорів ловили рибу забороненими знаряддями — зяберними сітками.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини