Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:53:03

Бійці батальйону "Чернігів" практично щодня вступають в контакт з ворогом в Станиці Луганській

22.01.2015   13:59Агенцiя

Не зважаючи на те, що за минулу добу ворог більше сорока разів обстріляв позиції українських силовиків, наші земляки зі спецбатальйону «Чернігів» в районі Станиці Луганської разом із військовими міцно тримають свої позиції і дають ворогу гідну відсіч.

Як повідомив заступник командира спеціального батальйону «Чернігів» Віталій Костюченко, наші бійці практично щодня вступають в бойові зіткнення з диверсійно-розвідувальними групами російсько-терористичних військ. Жоден обстріл не залишається без відповіді. Бійці дають прикурити ворогу з усіх калібрів. А якщо з «того боку» починає працювати ворожа артилерія, ми повідомляємо координати нашим артилеристам і сепаратисти замовкають, багато хто - назавжди.

Повідомляє СГЗ УМВС в Чернігівській області.

Завдяки правильній організації несення служби та добрій тактичній підготовці бійців, за цю ротацію в батальйоні лише двоє легко поранених, які швидко одужують.
Віталій Костюченко підтвердив, що бойовики абсолютно не дотримуються перемир’я, наприклад, вночі 20 січня продовжувався черговий обстріл Станиці Луганської з важкої артилерії і "Градів". Внаслідок попадання снаряду в центральній частині селища повністю зруйновано один з магазинів, пошкоджені 10 будинків, п’ять з яких не підлягають відновленню. Поранених і загиблих серед цивільних немає. В райцентрі пошкоджено газопровід, тому селище, а також 3 сусідні населені пункти залишаються без світла й газу. Наразі в районі Станиці тривають перестрілки із застосуванням автоматичної зброї.

Заступник командира батальйону відзначив, що місцеве населення все більш привітно дивиться в бік українських силовиків. Одного разу вже побувавши під владою терористичної ЛНР, громадяни більше не хочуть цього беззаконня.

І хоча бойовики не припиняють нападів на Станицю Луганську з метою витіснити сили АТО, жителі Станиці з кожним днем активно підтримують наших воїнів, сподіваючись на мирне життя у складі єдиної України.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини