Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:15:12

Чернігівські УБОЗівці спіймали на хабарі начальника кримінально-виконавчої інспекції

21.01.2015   18:16Агенцiя

Працівники УБОЗ УМВС України в Чернігівській області при отриманні неправомірної вигоди в сумі 3 тисяч гривень затримали «на гарячому» т.в.о. начальника міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, оперативники управління по боротьбі з організованою злочинністю отримали інформацію, що один з керівників міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції займається вимаганням грошових коштів.

Інформація знайшла своє підтвердження, матеріали були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у значному розмірі).

Саме під час отримання неправомірної вигоди в сумі 3 тисяч гривень від колишнього засудженого за підготовку документів для зняття судимості, не зазначаючи, що особа не з'являлася на відмітки до КВІ протягом тривалого часу, керівник був затриманий «на гарячому» у службовому кабінеті. Грошові кошти вилучено.

Згідно частини 3 статті 368 Кримінального кодексу України дане кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини