Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:03:08

Вогнеборці врятували 35 річного чоловіка, який ледь не вкоротив собі життя через необережність при палінні у нетверезому стані

19.01.2015   13:14Агенцiя

18 січня о 03:55 у Чернігові до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в одній з осель одноповерхового багатоквартирного житлового будинку по вул. Коцюбинського, 22-Б.

Сусіди відчули запах диму і зателефонували до Служби порятунку 101. До місця пригоди за лічені хвилини прибули вогнеборці 2-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин Чернігова. О 4:20 вогонь локалізували, а о 5:00 остаточно ліквідували.

В ході гасіння серед заваленого різним мотлохом і сміттям помешкання, рятувальники відшукали 35-річного сина господарки та вчасно його врятували. Як з'ясувалося, саме необережність при палінні у нетверезому стані ледь не коштувала життя чоловікові. Його з отруєнням чадним газом доставлено до 3-ї Чернігівської міської лікарні.

Того ж дня о 09:20 у м. Прилуки по вул. Іосафа Білгородського сталася пожежа житлового будинку. Через власну необережність при палінні загинув 55-річний власник помешкання.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до населення з проханням дотримуватися елементарних правил безпеки у побуті. Не паліть у ліжку, особливо перебуваючи напідпитку, ретельно гасіть недопалки та сірники.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини