Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:25:58

Вогнеборці ліквідували 3 пожежі, що виникли з причини несправності пічного опалення

17.01.2015   13:25Агенцiя

Протягом минулої добу на Чернігівщині вогнеборці ліквідували 3 пожежі, що виникли з причини порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів пічного опалення.

16 січня  о 09:49 загорівся житловий будинок у с. Понори Талалаївського району, внаслідок чого вогнем пошкоджено перекриття, стіни та домашнє майно господарів.

17 січня о 02:45 у м. Носівка до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу  житлового будинку по пров. Коцюбинського. До місця пригоди оперативно прибув  пожежно-рятувальний підрозділ. О 03:10 пожежу локалізували, а о 04:40 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено житлову кімнату.

17 січня о 04:57 виникла пожежа в одному з приватних житлових будинків у с. Риботин Коропського району. Через 8 хвилин на місце події працював пожежно-рятувальний підрозділ. О 05:06 вогнеборці локалізували, а о 08:30 остаточно ліквідували пожежу. Полум'ям знищено перекриття та домашні речі господарів.

Причинами пожеж у трьох випадках стала відсутність належної протипожежної розділки між димарем опалювальної печі та  дерев’яним перекриттям будинку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають! Щоб уникнути лиха, необхідно стежити за справністю приладів опалення. Періодично слід робити огляд зовнішнього стану печей і димарів на наявність тріщин. Виконання цих простих, але вкрай необхідних правил, допоможе зберегти ваше житло, майно та, найголовніше, життя!

Останні новини Чернігівщини

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.