Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 09:08:00

21 січня має бути створена Громадська рада при облдержадміністрації

15.01.2015   16:09Агенцiя

14 січня на другому засіданні ініціативної групи з підготовки установчих зборів інститутів громадянського суспільства (далі — ІГС) з формування нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації вирішено провести установчі збори 21 січня 2015 року в залі № 1 облдержадміністрації, початок о 15:00 годині.

Реєстрація учасників зборів буде проводитися за наявності паспорта та розпочнеться о 14:00 годині.

У разі неможливості бути особисто присутнім на зборах, члени ініціативної групи рекомендували претендентам до складу Громадської ради надати до початку зборів документ про наявність поважної причини.

Всього до Громадської ради при облдержадміністрації з 21 листопада 2014 року по 12 січня 2015 року було подано 177 заяв.

Низці претендентів (7 ІГС) були висловлені зауваження щодо оформлення пакету відповідних документів, які мають бути усунуті до 12 години 19 січня. (15 січня ІГС будуть повідомлені про виявлені недоліки телефоном). Члени ініціативної групи також вирішили включити до списку претендентів до складу Громадської ради інститути громадянського суспільства, які були створені у 2013—2014 роках. Щодо Союзу Спеціалізованих підприємств (президент — Володимир Демиденко), члени ініціативної групи доручили Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації з’ясувати, чи є ця організація інститутом громадянського суспільства та чи може відповідно претендувати на членство у Громадській раді.

Остаточний список учасників установчих зборів буде оприлюднений на сайті облдержадміністрації 19 січня 2015 року.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини