Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:07:39

У Чернігові "тривожні" кнопки стали в нагоді персоналу магазину та закладу швидкого харчування

14.01.2015   13:12Агенцiя

Завдяки наявності кнопок «тривожного» сповіщення Державної служби охорони, правоохоронцям вдалось затримати порушників громадського порядку.

Близько 21 години на пульт централізованого спостереження ДСО в м. Чернігів надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки в магазині, який перебуває під охороною. На місце події було орієнтовано наряд групи затримання.

У магазині до наряду звернувся старший охоронник магазину.

- Невідомий чоловік вчинив у магазині сварку з касиром, пустивши в хід нецензурну лексику та погрози, - розповів працівник.

Міліціонери охорони зробили правопорушнику зауваження, але він на них не відреагував, а натомість продовжував лаятися. Відтак, чоловіка вгамували та для винесення відповідного процесуального рішення доставили до Чернігівського міського відділку міліції. Наразі правопорушнику інкримінують правопорушення, передбачене ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль). Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ще один «тривожний» виклик надійшов з закладу швидкого харчування. Міліціонери за лічені хвилини прибули на місце події, де з’ясували, що тривожну кнопку натиснула адміністратор. Виявилося, що троє чоловіків зробили в закладі замовлення, але потай намагались розпивати спиртні напої, що в даному закладі робити заборонено. Адміністратор декілька разів зробила відвідувачам зауваження, на що ті належно не відреагували. Коли ж у заклад прибули міліціонери, щодо чоловіків було складено адміністративний протокол, після чого їх було доставлено до міського відділку міліції.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини