Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:21:18

До 20 січня встигніть заповнити анкету для участі у Всеукраїнському Форумі!

09.01.2015   13:13Агенцiя

Мережа “Громадські ініціативи України” оголошує прийом заявок для участі у Форумі “Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад”.

Всеукраїнський дводенний форум стане цікавим та корисним майданчиком для презентації ідей, пошуку партнерів, отримання інформації про нові ініціативи та можливості. Учасники зможуть обговорити досвід, який всі громадські активісти отримали за останній рік та обговорити роль місцевих ініціатив у подальшому розвитку України.

Захід відбудеться 24-25 січня 2015 року в місті Чернігів.

На учасників чекають надихаючі промови, презентації успішних проектів, корисні майстер-класи, тематичні дискусії. На форумі ми також будемо говорити про Крим та Східну Україну, будемо разом шукати шляхи нашої спільної роботи далі.

Під час Форуму відбудеться нагородження переможців конкурсу “Краща громадська ініціатива України” (конкурс ще триває, отже ви можете взяти в ньому участь, — переможці будуть запрошені на Форум поза конкурсом та отримають призи від Мережі ГІУ).

Мережа “Громадські ініціативи України” зацікавлена у проведенні корисного та цікавого заходу, тому щиро запрошуємо потенційних партнерів до співпраці. Ми з радістю надамо під час Форуму простір паралельним проектам, близько пов’язаним з тематикою заходу (це можуть бути фотовиставки, дискусії, майстер-класи). Зазначте бажання долучитися до організації Форуму в своїй заявці або напишіть на адресу civilukraine@gmail.com з поміткою “Форум”

До участі у форумі запрошуються громадські організації, ініціативні групи, які діють на місцевому рівні, хочуть поділитися своїм досвідом, та вмотивовані до розвитку та налагодження партнерств. Відібраним учасникам буде забезпечено проживання та харчування під час форуму, роздаткові матеріали та відшкодовано витрати на проїзд.

Як взяти участь? До 20 грудня 2014 заповніть невелику анкету за посиланням

Контакти:
Інформація щодо участі в Форумі: Руслана Стасюк 096 464 88 33, ruslana.stasiuk@gmail.com
Загальні питання, партнерство, виступи спікерів: Юрій Степанець 0679607264 vinmonp@gmail.com, Олександра Целіщева, 0506640616, o.tselishcheva@gmail.com

Більше про діяльність Мережі ”Громадські ініціативи України”
сайт мережі ngonetwork.org.ua
сторінка мережі у фейсбуці www.facebook.com/ngonetwork.org.ua

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини