Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 11:59:54

Прилуцькі міліціонери відкрили кримінальне провадження за фактом викрадення авто

30.12.2014   07:36

До Прилуцького міськвідділу міліції надійшло повідомлення з села Мала Дівиця про те, що невідомий намагався скоїти викрадення автомобіля.

Як повідомив начальник Прилуцького міськвідділу внутрішніх справ УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Олександр Меша, інформація про спробу викрадення надійшла до міськвідділу близько 17:30.

Прибулі на місце події правоохоронці з'ясували, що господар вже встиг нейтралізувати угонщика: побачивши через вікно, як невідомий зловмисник на його легковику ВАЗ-21013 збирається виїхати з подвір'я, чоловік чимдужче кинувся боронити своє майно.

Викрадача доставили до Прилуцького міськвідділу. Він виявися жителем сусіднього села Обичів і прийшов до населеного пункту цілеспрямовано аби заволодіти транспортним засобом.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 кримінального кодексу України «незаконне заволодіння транспортним засобом», що карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Транспортний засіб вилучено та повернуто власнику. Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини