Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:45:37

Вадим Філашкін привітав зі святом Святого Миколая дітей з центру соціально-психологічної реабілітації

19.12.2014   12:35Агенцiя

Вже не перший рік УМВС України в Чернігівській області тримає шефство над Чернігівським центром соціально-психологічної реабілітації дітей.

Мінялася назва установи, але стабільною залишалася підтримка міліціонерів, які чим могли допомагали дітлахам. Саме цього дня, коли відзначають прихід Святого Миколая, з особливим нетерпінням дітлахи чекають подарунків. Відтак дуже важливо, щоб їхні сподівання справдилися.

Шефство міліції над Центром триває вже чимало років, і за цей час тут з'явився сучасний спортзал, облаштований тренажерами, заклад поповнився медичною технікою, музичним цетром, телевізором, відремонтовано автобус закладу, облаштовано кабінет психологічного розвантаження та куточок безпеки дорожнього руху.

І цього разу святковий ранок у малюків розпочався з візиту Святого Миколая у міліцейських погонах. Цю відповідальну і почесну місію взяв на себе тимчасово виконуючий обов'язки начальника Управління МВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін. Очільник УМВС частий гість в установі, тому його вітали як давнього друга.

А яке ж свято без подарунків? Тож гості прибули не з пустими руками. Оскільки в Центрі отримують соціально-психологічну допомогу діти від 3 до 18 років, то подарунки мали б задовольнити всіх. Головний міліціонер області подарував усім вихованцям солодощі і фрукти, а старшокласникам - комп'ютер.

Як сказав Вадим Філашкін, це перша машина в комп'ютерний клас, який обіцяють укомплектувати правоохоронці.

Очільник Управління МВС в області також розповів, що коли постає питання життєвого вибору, багато з вихованців подібних закладів пов'язують свою долю із міліцією. Щороку близько півтори сотні дітей стають курсантами міліцейських вишів. Тож якщо у старшокласників з'явиться таке бажання, тільки подзвоніть, а посильна підтримка і сприяння гарантовані.

Анатолій Писанка, директор Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей розповів: «В нашому закладі перебувають діти із складними долями, тому дуже приємно, коли потрапляючи до нас, вони міняються у своїй поведінці - починають посміхатися, граються, міняються на краще.

На Новорічні і Різдвяні свята до нас приїжджає дуже багато гостей, серед яких окремо хочеться виділити очільника УМВС в Чернігівській області Вадима Філашкіна, який, незважаючи на свою завантаженість, сьогодні першим привітав дітлахів із Миколайчиком. Ви побачили, як посміхалися діти, що такі поважні гості привітали їх. Я щиро дякую від себе особисто, педколективу і дітей за стабільну підтримку, він переймається нашими турботами, допомагає чим тільки може. А допомога ця вкрай дієва.»

На пам'ять про радісну подію малюки сфотографувалися з головним міліціонером області.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.