Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:44:26

Білоруси "серйозно" скупилися до України

17.12.2014   14:02

Вчора вранці, в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», на в’їзд до України, прибув легковий автомобіль «Фольксваген».

Його водій, 24-річний громадянин Республіки Білорусь, обрав для перетину державного кордону України смугу руху «зелений коридор». Крім водія в автомобілі був ще й пасажир, 35-річний громадянин Республіки Білорусь.

Враховуючи певні підозри, щодо такої категорії подорожуючих, прикордонним нарядом автомобіль був переведений на смугу руху «червоний коридор», де підданий спільному зі  співробітниками митниці контролю ІІ лінії.

Під час здійснення поглибленого огляду транспортного засобу, в салоні під заднім сидінням виявлено 52 монети, власником яких визнав себе водій, і які за своїми зовнішніми ознаками можуть представляти культурну та історичну цінність. В подальшому в кишенях пасажира виявлено 10 каменів бурштину, браслет із металу жовтого кольору та коралове намисто.

Про дії, що містять ознаки злочину за статтею 201 «Контрабанда» Кримінального Кодексу України, повідомлено Управління СБУ в Чернігівській області, яким і відкрито кримінальне провадження.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини