Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 14:27:08

Розпочав діяти Реєстр волонтерів антитерористичної операції

17.12.2014   13:38Агенцiя

Про це повідомила начальник відділу обліку платників та обробки податкової звітності ДПІ у м. Чернігові Наталія Корчевська.

- 5 грудня набрав чинності наказ Міністерства фінансів від 30.10.14 року № 1089 «Про затвердження порядку  формування та ведення реєстру волонтерів антитерористичної  операції», згідно якого на органи фіскальної служби покладено обов’язки щодо формування та ведення Реєстру волонтерів та його щодекадного оприлюднення на офіційному веб-порталі ДФС, - поінформувала податківець.

Для включення до Реєстру фізична особа - благодійник подає до органу ДФС Заяву про включення до Реєстру волонтерів антитерористичної операції за формою № 1-РВ з позначкою «Включення до реєстру».

Разом із заявою подається:
- оригінал та копія документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або сторінки паспорта, до якої внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру, або сторінки паспорта, до якої внесена відмітка про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;
- довідки (довідку) про відкриття/закриття рахунка фізичною особою за формою № 4-РВ (додаток 4), що призначений для здійснення благодійної діяльності .

У заяві  мають бути зазначені категорії фізичних осіб, на користь яких надається благодійна допомога, та дата  початку здійснення діяльності  як волонтера АТО. Процедура  включення здійснюється протягом одного робочого дня.

Утой же час, підкреслила фахівець, дата початку здійснення діяльності як волонтера АТО не може бути раніше 21.11.13року та раніше дати відкриття  рахунків, призначених для здійснення благодійної діяльності.

- Датою включення фізосoби-благодійника до Реєстру є дата  внесення  відповідного запису до цього Реєстру. Відповідь про результати розгляду заяви заявник може отримати протягом одного робочого дня, що настає за днем отримання органом ДФС заяви, - зазначила Наталія Корчевська

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.