Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:02:01

"Продавала" землячку чоловікам

09.12.2014   08:11

Наразі в області проводиться комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Нічне місто».

- Головною метою цих заходів є активізація оперативно-профілактичної та розшукової роботи, спрямованої на виявлення і документування протиправної діяльності злочинних груп і окремих осіб, причетних до створення або утримання місць розпусти, звідництва, увезення, а також виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів, вуличної проституції та покращення стану криміногенної обстановки, - розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернігівській області майор міліції Антон Милосердов.

- Напередодні ми провели значну підготовчу роботу, яка зараз і приносить відчутні результати.

Зокрема, днями у ході проведення цих заходів працівники міліції затримали 21-річну жительку одного із приміських сіл району. Ця підприємлива пані, тимчасово оселившись в обласному центрі, зайнялася «кримінальним бізнесом»: підшукувала дівчат легкої поведінки і пропонувала їх за певну винагороду усім бажаючим чоловікам, яких, до речі, також шукала за різними своїми каналами.

Взяли ж сутенерку правоохоронці, як кажуть, «на гарячому»: саме в той момент, коли вона на одній з чернігівських квартир «продавала» свою ровесницю і землячку 28-річному жителю обласного центру. Як з'ясувалося в ході розслідування, це був далеко не єдиний випадок торгівлі нею «живим товаром».

Наразі ця подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини