Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:49:26

З метою забезпечення безперебійного та безпечного руху автотранспорту

04.12.2014   09:24Агенцiя

Загальним питанням сьогодення для дорожників Чернігівської області є підготовка до забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту автодорогами загального користування області та сталої роботи дорожнього господарства в осінньо-зимовий період 2014/2015 років.

Так, з метою забезпечення безперебійного та безпечного руху автотранспорту по дорогам загального користування в осінньо-зимовий період ДП «Чернігівський облавтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області в листопаді основна увага була приділена виконанню робіт з ліквідації ямковості та підготовки до надзвичайних ситуацій у осінньо-зимовий період.

Тож за листапад місяць дорожниками області на автодорогах загального користування було ліквідовано 11 620 м2 ямковості, Ремонтні роботи на дорогах загального користування щоденно виконували в середньому 4 бригади. Матеріали для виконання ямкового ремонту асфальтобетонною сумішшю постачали 2 асфальтобетонних заводи: Чернігівський, Менський.

Крім того, значна увага була приділена і безпеці дорожнього руху. За цей період було встановлено та замінено 103 дорожніх знаків, оновлено і нанесено нової горизонтальної дорожньої розмітки на 108 км доріг та 700 м2 піщохідних переходів.

На початок очікуванних складних погодних умов при температурі повітря нижче 0, снігу, ожеледі, на дорожньому покритті проводились роботи по обробці небезпечних ділянок доріг протиожеледними матеріалами філіями ДП «Чернігівській облавтодор».

Служба автомобільних доріг у Чернігвській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Не перевищувати швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Водіям необхідно негайно подбати про заміну автомобільних шин з літніх на зимові, а власникам великогабаритних транспортних засобів обладнати автомобілі ланцюгами проти ковзання. Автомобілі укомплектувати тросами буксирування та лопатами.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.