Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:46:15

В Чернігові оперативники викрили онлайн-порностудію

28.11.2014   08:28

Чернігівські правоохоронці припинили діяльність порностудії, яка в режимі онлайн задовольняла збочені смаки поціновувачів «полунички».

В ході проведення загальнодержавних оперативно-профілактичних операцій «Павутина» та «Нічне місто», спрямованих на виявлення злочинів у сфері суспільної моралі та розповсюдження порнографічної продукції в мережі Інтернет, співробітниками відділу боротьби з кіберзлочинністю спільно з оперативниками відділу боротьби з торгівлею людьми було виявлено, задокументовано та ліквідовано онлайн-порностудію, яку за місцем проживання влаштувала мешканка міста Чернігова.

Як розповів начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю Володимир Філіпович: «Ця молода жінка раніше вже потрапляла в поле зору правоохоронців та притягувалася до кримінальної відповідальності за створення та розповсюдження порнографічної продукції в мережі Інтернет. Незважаючи на це, вона продовжила свою злочинну діяльність».

Відносно жінки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

Під час санкціонованого обшуку вилучено комп'ютерну техніку та предмети порнографічного характеру. На даний час їй повідомлено про підозру та найближчим часом обвинувальний акт по справі буде направлено до суду.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини