Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:18:00

Працівники німецького концерну надали допомогу військовослужбовцям одного з танкових підрозділів

27.11.2014   10:42Агенцiя

Генератор електричного струму та бензопилу придбали для військовослужбовців одного з танкових підрозділів Чернігівщини працівники представництва німецького Концерну «profine GmbH» в Україні. Ці прилади в рамках гуманітарної допомоги особисто передали воїнам-танкістам у місці дислокації працівники підприємства Олександр Сіряченко та Юрій Зінченко.

За словами представників німецького концерну, військовослужбовці танкового батальйону звернулися з проханням про допомогу. Зокрема, їм було вкрай необхідне інженерне обладнання для виконання бойових завдань у зоні АТО. Керівництво українського офісу одразу відгукнулося на прохання військових і в короткий термін придбало устаткування.

Представництво концерну в Україні, який об’єднує міжнародну групу профільних брендів щодо виготовлення металопластикових вікон, постійно допомагає людям, які потребують фінансової та матеріальної допомоги. Зокрема, нещодавно, за кошти, які виділив німецький концерн, було проведено ремонтні роботи в житлових приміщеннях, де розмістили переселенців з Донбасу та Криму.

Наразі, зазначають представники компанії, допомога бійцям від концерну на цьому не завершується. Нині розглядається питання закупівлі цілої низки необхідного для військовослужбовців обладнання, обмундирування тощо.

 

Міністерство оборони України

Останні новини Чернігівщини

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.