Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:52:11

Призначено заступників прокурора Чернігівської області

22.11.2014   10:47

Наказами Генерального прокурора України від 20 листопада 2014 року призначено першого заступника та двох заступників прокурора Чернігівської області. Сьогодні їх представлено колективу прокуратури області.

Першим заступником прокурора Чернігівської області призначений старший радник юстиції В’ячеслав Кривов’яз.

В’ячеслав Павлович Кривов’яз в органах прокуратури працює 20 років. Починав з посади стажиста прокуратури м. Чернігова, працював помічником і старшим помічником прокурора, прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції при провадженні ОРД, дізнання та досудового слідства прокуратури області, заступником Чернігівського міжрайонного природоохоронного прокурора, слідчим прокуратури Городнянського району, прокурором Талалаївського, Ічнянського та  Борзнянського районів області. З квітня 2014 року був заступником прокурора Чернігівської області.
Родом з м. Бобровиця Чернігівської області (1974 р. н.). Одружений, має сина.


Заступником прокурора Чернігівської області призначений старший радник юстиції Вадим Бедрига.

Вадим Васильович Бедрига  в органах прокуратури працює майже 30 років. Обіймав посади слідчого прокуратури Городнянського району, слідчого в особливо важливих справах прокуратури Чернігівської області, прокурора відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ про посадові злочини управління нагляду при проведенні слідства органами прокуратури Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, Прилуцького міжрайонного прокурора, прокурора м. Чернігова, начальника відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Чернігівської області.
Нагороджений нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України».
Родом з Прилуцького району Чернігівської області (1958 р. н.). Одружений, має двох дорослих дітей.


Заступником прокурора Чернігівської області призначений старший радник юстиції Сергій Івашко.
 
Сергій Володимирович Івашко працює в органах прокуратури 16 років. Починав з посади слідчого Ніжинської міжрайонної прокуратури, потім був старшим слідчим, заступником Ніжинського міжрайонного прокурора, старшим прокурором відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Чернігівської області. З квітня цього року працював на посади Прилуцького міжрайонного прокурора.
Уродженець Ніжинського району Чернігівської області (1975 р. н.). Одружений, має доньку і сина.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини