Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:48:41

Бійці 41-го окремого мотопіхотного батальйону на залізничній станції Чернігова. ФОТО

22.11.2014   10:42Агенцiя

Ось уже два дні бійці 41-го окремого мотопіхотного батальйону на залізничній станції Чернігова без продуктів харчування,гарячої страви, в холодних пасажирських вагонах чекають відправки в зону АТО.

На даний момент техніка яка прибуває на погрузну розкомплектована. Не має комплектів ключів для ремонту, резина на автомобілях не придатна для експлуатації. Військове командування відмахується від проблем бійців батальйону.

За словами командира вогневої підготовки Вячеслава Ліхоніна, якби не чернігівські волонтери, то ми б уже рубали лісові насадження. Після зустрічі і відвертої розмови з бійцями постає таке враження, що цей батальйон з його проблемами військовому командуванню стоїть як кістка у горлі. Аби тільки випхнути, так сказати, а там бійці самі розберуться.

Та ні ж бо, мабуть вони ще тут у Чернігові поставлять крапку – хто куди поїде. А чекати вже недовго. Тільки ж з чим їхати. Як сказали бійці «пів року назад їхав велосипедний батальйон, а тепер виходить знову». Виникає питання, а де ж ті мільйони які держава виділяє для армії.

Чому бійці 41-го батальйону поневіряються, чому вони голодні, чому немає комплектації техніки, патронів, сухпайків. А що важко пригнати польову кухню та накормити бійців гарячою їжею. А командування від бійців тікає і не дає відповіді на їх запитання.


Фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.