Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:19:18

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

18.11.2014   09:29

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 17 листопада по 08 годину 18 листопада 2014 року

Пожежі: протягом доби зареєстровано 6 пожеж, з яких 4 в житловому секторі, 1 сухої трави та 1 сміття. Травмовано 1 людину.

1. Пожежа сухої трави Борзнянський район, біля с. Ядути Об 11 год. 35 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 15 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

2. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Стара Басань О 12 год. 44 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 1500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі м. Чернігів, вул. Пухова О 13 год. 38 хв. в 5-ти поверховому житловому будинку сталася пожежа в квартирі. Вогнем пошкоджено майно. Причина - необережність під час куріння господаря. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40 000 грн. Внаслідок пожежі співмешканка господаря 1986 р.н., отримала опіки верхніх кінцівок І ступеня та доставлена до Чернігівської обласної лікарні.

4. Пожежа в житловому секторі м. Бахмач, вул. Червоних Партизан О 18 год. 00 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни на площі 6 кв.м. Причина - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Збиток - 400 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі Борзнянський район, с. Головеньки О 18 год. 55 хв. сталася пожежа сіна. Вогнем знищено 7 т грубих кормів. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150 000 грн.

6. Пожежа сміття м. Чернігів, вул. Текстильників О 01 год. 25 хв. на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 20 кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

Виявлення та знищення ВНП:

17 листопада 2014 року об 11 год. 30 хв. групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області було знищено 1 артилерійський снаряд калібром 100 мм часів ВВв, який було виявлено 16 листопада 2014 року в м. Чернігів на відкритій території СТ "Жайворонок".
 

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.