Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:02:55

У Чернігові відбулось друге засідання міжвідомчої робочої групи, створеної для забезпечення законності при виділенні землі учасникам АТО

11.11.2014   10:41

У п'ятницю, 7 листопада, відбулось друге засідання міжвідомчої робочої групи обласного рівня з питань забезпечення законності при виділенні землі учасникам АТО.

Крім представників державних органів, які входять до складу робочої групи, на засіданні були присутні активісти з числа мешканців с. Новоселівка і учасники АТО з числа бійців 13 і 41 батальйонів територіальної оборони.

Учасники засідання обмінялись інформацією про стан виділення земельних ділянок та можливі шляхи вирішення проблем, які при цьому виникають.

Представник держземагентства проінформував присутніх про місцезнаходження земельних ділянок, які можуть бути виділені учасникам АТО, і про хід розгляду заяв на отримання ділянок.

Разом з тим, зустріч виявила потребу в кращому інформуванні бійців з чернігівських батальйонів територіальної оборони  про технічний бік подання документів на першочергове отримання земельних ділянок.

Тому в якості завдання на найближчий час робочою групою визначено:  через Головне управління Держземагентства у Чернігівській області довести до відома учасників АТО інформацію про наявні масиви, за рахунок яких їм може бути надана земельна ділянка, та про порядок передачі таких земель у власність.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини