Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:21:56

Чернігівці перетворили дитячу бібліотеку на місцеву казку

05.11.2014   13:20Агенцiя

У Чернігові фасад дитячої бібліотеки по вулиці Червоногвардійська, 12, отримав новий, свіжий подих.

Активісти та художники намалювали на фасаді барвисті малюнки патріотичного спрямування, які неможливо не помітити. На новому шедеврі вуличного мистецтва помітні мотиви з дитинства – персонажі з українських народних казок, що дуже подобаються і дітям, і дорослим.

Нагадаємо, що два місяці тому Демократичний Альянс запустив патріотичний конкурс «Отримай малюнок на свій будинок». До участі у конкурсі запрошувалися всі чернігівці – всі будинки міста, які бажають отримати на свій будинок патріотичний малюнок від чернігівських художників. Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно було виставити свій будинок на голосування.

Голосування проходило на відомому чернігівському порталі «Експертна думка». Найбільше голосів отримала дитяча бібліотека по вулиці Червоногвардійська, 12. Проект реалізувався за підтримки Приватного багатопрофільного підприємства «Вимал» та його керівника Самоненка Сергія Васильовича, а також засновника і керівника фінансової компанії Tax Surgeon в м. Атланта (США) Дейла Діксона.

На днях завершилась робота над розмалюванням дитячої бібліотеки. Свою творчість показали: Юлія Сахно, Катерина Соломко, Сергій Гончаренко, Люда Матвієнко, Наталя Безлюдна, Тетяна Романова та співробітник бібліотеки Сенченко Лариса Костянтинівна. Дуже велику підтримку проявила і допомагала творити красу завідуюча бібліотеки Дмитрієва Тетяна Миколаївна.

«Результат цього проекту ще раз підтверджує те, що спільними зусиллями та з великим бажанням можна творити шедеври, прикрашати своє місто і створювати красу, – розповідає керівник проекту Тетяна Романова. –  Головною метою цього конкурсу було не тільки розмалювання фасаду будинку, а й активізація небайдужих до свого будинку, до міста людей, які можуть вкласти в гарну справу частинку своєї праці. І коли я побачила вперше очі завідуючої Тетяни Миколаївни, яка всім серцем хотіла зробити цю бібліотеку привабливою, то зрозуміла, що головна мета проекту вже була досягнута, лишилось тільки розмалювати фасад! Дякую всім, хто проявив свою активність і долучився до спільного проекту. Разом ми зможемо зробити наше місто красивішим», - каже Тетяна.
 
На цьому активісти не зупиняються і далі працюють над новими проектами. І хочеться вірити, що завдяки мешканцям міста ця розфарбована дитяча бібліотека ще довгий час буде прикрашати вулицю.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ПП «Демократичний Альянс»

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини