Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:09:09

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

01.11.2014   10:43

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 31 жовтня по 08 годину 1 листопада 2014 року

Пожежі: протягом доби зареєстровано 9 пожеж, з яких 2 в житловому секторі, 6 сухої трави та 1 торфу. Загинула 1 людина.

1. Пожежа в житловому секторі Сосницький район, с. Рудня О 10:17 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 10 кв. м та майно. Ймовірна причина - необережність під час куріння господаря. Збиток - 5 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 75 000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господаря гр.П., 1939 р.н.

2. Пожежа сухої трави біля смт Сосниця Об 11:10 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збитку не нанесено.

3. Пожежа в житловому секторі Ніжинський район, с. Мала Кошелівка О 12:55 сталася пожежа господарчої будівлі та літньої кухні. Вогнем знищено господарчу будівлю, пошкоджено покрівлю та перекриття літньої кухні. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збиток - 6 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20 000 грн.

4. Пожежа сухої трави Щорський район, біля с. Займище О 13:45 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збитку не нанесено.

5. Пожежа сухої трави Чернігівський район, біля смт Олишівка О 14:00 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збитку не нанесено.

6. Пожежа торфу Козелецький район, біля с. Косачівка О 14:10 на території Косачівської сільської ради сталася пожежа торфу на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збитку не нанесено. Гасіння пожежі триває.

7. Пожежа сухої трави Бахмацький район, с. Бахмач О 17:15 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збитку не нанесено.

8. Пожежа сухої трави м. Чернігів, вул. Старий вокзал О 18:10 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збитку не нанесено.

9. Пожежа сухої трави Ріпкинський район, біля с. Вербичі О 20:20 на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 тис. кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем особи, що встановлюється. Збитку не нанесено.


Виявлення та знищення ВНП:


31.10.2014 року о 12:55 на відкритій території поблизу с. Товстоліс Чернігівського району було виявлено 1 артилерійській снаряд діаметром 122 мм часів ВВв. О 15:20 групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області даний вибухонебезпечний предмет знищено.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини