Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:04:35

УВАГА! 26 жовтня стрілки годинників переводяться на годину назад

25.10.2014   00:08Агенцiя

Перехід на зимовий час - 2014

В останню неділю жовтня, вночі о 4 годині, в Україні проводиться перехід на зимовий час - 2014. B цю ніч 26 жовтня 2014 р. о 4 годині стрілки годинника переводять нa годину назад.

Перехід здійснюють згіднo з постанoвoю Кабінету міністрів України № 509 вiд 13 травня 1996р. "Пpо порядок числення часу нa території України".

Як легше перейти на зимовий час?

У ці вихідні ми переводимо годинник на годину назад. Перехід на зимовий час відбувається щороку. При цьому серйозно порушуються наші біологічний годинник.  За даними досліджень близько 80% населення до переходу на зимовий час відносяться негативно. 45% респондентів заявили, що з перекладом годиною їх самопочуття істотно погіршується, а хронічні захворювання загострюються.

І дійсно після переходу на зимовий час наші біоритми зміщуються. Змінюються режими сну, харчування і гормональні цикли. Найважче в ці дні доводиться інвалідам, людям з хворобами серця і дітям.

Лікарі радять протягом перших двох тижнів зменшити фізичні навантаження і не перенапружуватися і на роботі, і вдома.

Якщо є така можливість, то дуже важливі і складні справи відкладіть на потім. Перші три дні відпочивайте як можна більше. Встаючи вранці за новим часу, постарайтеся лягати по старому часу. Тривалість сну краще збільшити на годину.

У цей період приймайте вітаміни. Особливо вітамін С, який дуже потрібен вашому організму для більш спокійного перебігу перебудови біоритмів.

Зробіть невеликий підготовчий етап до переходу на зимовий час. Вже в суботу спробуйте жити за новим розкладом.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини