Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:21:29

На Ічнянщині під час сварки син убив батька хокейною ключкою

15.10.2014   06:22

Працівники Ічнянського райвідділу міліції разом з колегами з обласного УМВС розкрили «по гарячих слідах» вбивство жителя одного з сіл району. 13 жовтня до чергової частини Ічнянської районної міліції надійшло повідомлення від лікарів, що в одному із сіл району в своєму будинку знайдено мертвим 73-річного місцевого жителя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, згодом до неї приєдналися колеги з обласного Управління МВС, працівники оперативних підрозділів міліції, керівництво, представники прокуратури.

Під час огляду покійного експерт виявив гематоми на його обличчі. Труп було направлено до моргу, де в результаті розтину судмедексперти зробили висновок, що людина загинула від тяжких травм голови (набряку головного мозку та субарахноїдального крововиливу). В свою чергу, працівники карного розшуку провели ряд першочергових оперативно-розшукових заходів. В ході опитування сусідів загиблого вони з'ясували, що 45-річний син покійного, великий прихильник оковитої, нерідко конфліктував з батьком і періодично лупцював його. Також правоохоронці дізналися, що напередодні син із батьком знову пиячили, і, напевне, традиційно дійшло до бійки.

Підозрюваний у скоєнні вбивства свого батька чоловік дав правдиві свідчення працівникам міліції, докладно розповівши, як розвивалися трагічні події. За його словами, під час спільного вживання алкогольних напоїв між ним та батьком виникла сварка. Син поступово сильно розлютився і почав гамселити батька руками та ногами по голові. Згодом в хід пішла хокейна ключка, яка валялася у хаті і втрапила під руку. Цей «аргумент з'ясування стосунків» виявився вирішальним. Від отриманих тяжких травм голови батько помер.

Співробітники міліції затримали підозрюваного в скоєнні тяжкого злочину згідно статті 208 КПК України і помістили її до ізолятора тимчасового тримання. На даний час відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «умисне вбивство», що передбачає від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення.

Ведеться досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.