Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:31:22

Увага, жінки! Шлюбний аферист розставляє свої тенета

13.10.2014   13:49

Співробітниками карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області розшукується шахрай-альфонс, який видурив у своєї пасії 27 тисяч доларів.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області Володимир Рапута, до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС звернулася 53-річна жінка із заявою про зникнення її коханого співмешканця, який на згадку прихопив із собою ще й 27 тисяч доларів.

В ході подальшої перевірки співробітниками міліції було встановлено, що в цьому році заявниця познайомилася з чоловіком на ім'я Костянтин, на вигляд років 45. У пари почався «квітково-цукерковий» період. Чоловік чемно залицявся, робив маленькі подарунки. Все було гарно і красиво. Поки жінка не розповіла своєму коханому, що рік тому дала чималу суму грошей одному знайомому на придбання квартири, і він їх досі не повернув. Костянтин, послухавши цю історію, зголосився допомогти коханій повернути гроші.

З часом, йому вдалося і жінка так розчулилася, що зовсім розтанула від свого нового обранця. А через кілька днів Костянтин запропонував їй допомогу у придбанні квартири. Сказав, мовляв, якщо ми вже пара, то він сам підшукає гарну квартиру для їх подальшого спільного життя. Жінка одразу повірила хитрому аферистові та віддала на цей «проект» всі свої заощаджені 27 тисяч доларів. Це був останній день, коли вони бачились.

Не дочекавшись коханого, потерпіла звернулася до міліції. Яке ж було її здивування, коли вона дізналася, що такою «потерпілою» виявилася не одна вона. Правоохоронці з'ясували, що Костянтин  (він же Олег) одночасно зустрічався і з іншими жінками. З деякими навіть «підживав» в ролі співмешканця. І від усіх жінок отримував або гроші, або інші матеріальні блага. Одна жіночка навіть віддала йому свою машину.

Наразі співробітники міліції з'ясовують особу шахрая-альфонса, а за даним зверненням відрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «шахрайство», що передбачає покарання у вигляді штрафу до  п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських  робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Ведеться досудове розслідування.



 

Останні новини Чернігівщини

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини