Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:36:25

Волонтери та митники об’єднують зусилля

11.10.2014   09:23

«Зараз практично кожна митниця України не тільки здійснює оформлення гуманітарних вантажів для учасників Антитерористичної операції, а й сама є волонтером» - зазначив заступник Голови Державної фіскальної служби України Анатолій Макаренко під час конференції з учасниками волонтерського руху.

Щоб впорядкувати всі питання, що стосуються ввезення та оформлення гуманітарної допомоги для потреб АТО, керівництво фіскальної служби ініціювало спільну конференцію за участю волонтерів та митників. У режимі телефонної конференції відбулась відверта розмова, під час якої волонтери з різних куточків країни озвучили нюанси та проблеми своєї діяльності. За підсумками спілкування досягнуто порозуміння та вирішено налагодити координацію даної діяльності на центральному рівні, визначено відповідальних осіб у кожній митниці, внесено пропозиції щодо удосконалення законодавчої бази.

У Чернігівській митниці Міндоходів долучилися до спільного обговорення відомий у Чернігові волонтер – керівник громадської організації «Об’єднання інвалідів Рузвельт» Іріс Новакова та начальник штабу батальйону «Чернігів» Олександр Мастеровенко. У митників з волонтерами та військовими налагоджена постійна взаємодія. Так Іріс Новакова повідомила, що на зібрані митницею кошти волонтери придбали і вже передали військовослужбовцям з Чернігівщини, що знаходяться у зоні АТО, рації та 143 зимові спальники. Волонтери регулярно відвозять необхідні речі

бійцям та артилеристам 1-ї танкової бригади, а також 13-го батальйону.

Виконуючий обов’язки начальника митниці Віктор Вечер наголосив, що усі питання пов’язані з допомогою військовим, на контролі у керівництва митниці.
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.