Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:08:24

У Чернігові затримали "злодія в законі" Льоню Краснодонського

09.10.2014   16:56Агенцiя

У Чернігові 8 жовтня 2014 року на зйомній квартирі працівники ГУБОЗу затримали так званого «злодія в законі», який відомий в кримінальному середовищі на прізвисько «Льоня Краснодонський».

Під час обшуку, санкціонованого рішенням суду, правоохоронці вилучили порошкоподібну речовину та гранату, які наразі передано на дослідження.

«Злодія в законі» затримано. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, у червні 2013 року чоловік вже потрапляв у поле зору співробітників УБОЗу в м. Святогірську, Донецької області. Тоді у нього також вилучили наркотики та зброю. В рамках кримінального провадження його було відпущено під заставу у розмірі 990 тисяч гривень.

З аналогічним «набором» - зброя та наркотики «Льоню Краснадонського» викрили у лютому 2014 року. Згідно з рішенням суду стосовно нього було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. У зв’язку з тим, що справа правопорушника перебувала у м. Красний Луч, який тривалий час контролюється бойовиками та терористами, зловмисника ніхто не контролював, тому, скориставшись нагодою «законник» втік до Чернігова.

Прес-служба МВС України

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини