Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:57:32

Чернігівська область: вогнеборці ліквідували пожежі 6 будівель, ще 3 врятували

07.10.2014   11:26

5 жовтня о 13:01 до Служби порятунку "101" у Сосницькому районі надійшло повідомлення про загоряння приватної господарчої будівлі у с. Авдіївка.

Полум'я швидко охопило споруду та поривами вітру вогонь по дерев’яним конструкціям розповсюдився на поруч розташовану сусідську господарчу будівлю.

За викликом до місця пригоди прибула місцева пожежна команда, відділення 10-го державного пожежно-рятувального посту УДСНС та сільські вогнеборці з Шаболтасівки і Понорниці. Крім того, для підвозу води на цілі пожежогасіння було залучено 4 одиниці техніки місцевого сільгосптовариства «Зоря».

Завдяки злагодженим діям підрозділів пожежу о 13:41 було локалізовано, а о 15:45 остаточно ліквідовано. В ході гасіння врятовано 2 житлові будинки господарів, що знаходились в безпосередній близькості від палаючих сараїв та матеріальних цінностей на загальну суму понад 70 тис. грн. Під час пожежі знищено дах господарських споруд по всій площі та 3 тонни сіна.

Того ж дня о 20:56 у с. Старі Боровичі Щорського району загорівся нежитловий будинок та 3 господарчі споруди. Вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та бійці місцевої пожежної команди о 21:20 локалізували пожежу, а о 23:25 остаточно ліквідували. Врятовано житловий будинок. Вогнем частково знищено 3 господарчі будівлі, пошкоджено покрівлю нежитлового будинку.

У обох випадках обставини та причини пожеж встановлює слідство, проводиться розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.